Team

Erik Bongers en Jan-Hein Arts werken al jaren samen als zelfstandig ondernemers. Het opzetten van Bongers & Arts was de logische vervolgstap. Erik en Jan-Hein kennen elkaar al sinds 1997. In die tijd was Erik CEO van ICT Automatisering NV (het huidige Humiq NV) en bracht het toen naar de beurs. Jan-Hein was toen beleggingsanalist bij Bank Insinger de Beaufort NV. Na zijn vertrek in 2003 ging Erik als zelfstandig ondernemer aan de slag. Jan-Hein zette in 2006 dezelfde stap. Vanaf dat moment is de samenwerking verder geïntensiveerd.

Shennan Mieras is sinds 2010 werkzaam voor Erik Bongers en Jan-Hein Arts. Met haar organisatie- en managementtalent en ervaring zorgt zij ervoor dat de zaken op orde zijn en alles op tijd gebeurt in de organisatie (en dat maakt haar in een organisatie met een “handen uit de mouwen” mentaliteit tot een belangrijke schakel). Shennan heeft o.a. gewerkt als directiesecretaresse voor de CEO  van ICT Automatisering NV, secretaresse Raad van  Bestuur UVIT en directiesecretaresse voor de CEO van Dutch Filmworks.

Complementaire combinatie

De competenties van Erik Bongers en Jan-Hein Arts zijn complementair. Erik is technisch geschoold en heeft bestuurlijke, juridische en operationele ervaring. Jan-Hein heeft een economische en bancaire achtergrond aangevuld met vele jaren ervaring in bedrijfseconomische en marktanalyses. Beiden zijn uitstekend thuis in strategische vraagstukken. Bovendien hebben ze een eenduidige visie ten aanzien van normen en waarden. Dit vormt een goede voedingsbodem om hun complementaire kennis en kunde tot optimale bloei te laten komen.

Externe specialisten

Wij vormen altijd het kernteam voor de opdrachtgever. Waar nodig betrekken we specialisten bij een project. Dit zijn gelijkgestemde professionals waarmee we in de meeste gevallen al vele jaren samenwerken. Deze externe specialisten zijn werkzaam bij vooraanstaande ondernemingen. Hun inzet is gericht op:

  • Juridische, fiscale, financiële en notariële onderwerpen
  • Additionele researchcapaciteit
  • Specifieke technologieën of productieprocessen


Bongers & Arts rekruteren op regelmatige basis mensen uit hun netwerk. Bijvoorbeeld medewerkers om uw organisatie te versterken. We zetten deze specialisten in op interim of op vaste basis.

Jan-Hein Arts

Jan-Hein Arts

Partner linkedInVoor meer info klik hier
Mijn collega's
Erik Bongers Partner
Shennan Mieras Administratieve ondersteuning